Verberg menu  
Verberg menu  

Kunt u niet direct vinden wat u zoekt, of heeft u vragen, dan kunt u onze klantenservice bereiken tijdens kantooruren op telefoonnummer:
0318-481014

Deuren

Een deur is het visitekaartje van uw woning. U legt daar uw persoonlijke wens in. Het straalt het karakter uit van uw woning. Het is uw smaak en stijl.

Wij leggen uw wensen en voorkeuren vast en proberen deze voor uw te combineren en er een veilige entree van te maken. Of het nu om een voordeur gaat, of een garagedeur of een mooie achterdeur. De deur is een belangrijk onderdeel van uw woning en deze moet dan ook zeker veilig zijn. 

Qua veiligheid proberen wij deze zoveel mogelijk aan uw wensen te voldoen. Onze deuren worden geleverd met het zogenaamde SKG** Politiekeurmerk Veilig Wonen en standaard geleverd met kerntrekbeveiliging aan de buitenzijde van de deur. Het maakt uw woning een stuk veiliger en inbrekers kunnen niet zo makkelijk meer binnenkomen. Hierin zijn verschillende details te vinden en voor ieder wat wils te verkrijgen in verschillende uitvoeringen.

De indeling van uw voordeur is geheel naar wens aan te passen d.m.v. diverse stijlen en profielen. Een mooi sierpaneel als inzetvulling of vleugelover…
Lees meer...
Ook uw garagedeur is een belangrijk aanzicht van uw woning. Denkt u daarbij aan een "actieve" deur en een "passieve" deur.  
Lees meer...
Ook een achterdeur is een aanzicht van uw woning en deze mag ook zeker niet worden vergeten qua stijl, karakter en veiligheid.   
Lees meer...
Om de overgang van uw woning naar uw tuin zo "open" mogelijk te maken is het gebruik van een hefschuifpui een mooie oplossing. Uw vergroot hiermee uw …
Lees meer...
Adres
Kozijn Ede
Darwinstraat 7F
6718 XR Ede
Nederland

Tel: 0318-481014