Verberg menu  
Verberg menu  

Kunt u niet direct vinden wat u zoekt, of heeft u vragen, dan kunt u onze klantenservice bereiken tijdens kantooruren op telefoonnummer:
0318-481014

Screens

Screens bieden uitstekende zonwering, terwijl het zicht naar buiten behouden blijft. Overdag kunnen ze tevens gebruikt worden als inkijkwering.

Met de "ritsscreens" heeft u een windvaste buitenzonwering. Het doek is gefixeerd in de geleiding, waardoor eventuele kieren aan de zijkanten tot het verleden behoren.

U kunt kiezen uit een zonfilter tot 85%. U kunt overdag gewoon door het screen naar buiten kijken. Er is een ook een mogelijkheid voor een geheel verduisterende screen.

De screendoeken worden gemaakt van glasvezel. De kenmerken van het screendoek bepalen de mate van het zicht naar buiten, de verduisterende werkind en de filtering van het zonlicht. Er is keuze uit meer dan 60 verschillende kleuren! 

Screens zijn met name geschikt voor toepassing waar een vrije doorloop noodzakelijk is. Ze zijn vrijwel overal eenvoudig aan te brengen, zelfs ter afsluiting van een veranda om optimaal te genieten van de zomeravonden. De screens kunnen zelfs geschakeld worden, denkt u hierbij aan een erker met screens die tegelijk naar beneden en omhoog gaan.

De screens worden uitgevoerd in een ronde of afgeschuinde kast en kunnen geleverd worden in alle bekende RAL-kleuren. 

U kunt kiezen uit een verschillende soorten  bakken. Dit ligt deels aan de wensen van de klanten deels aan de mogelijkheden om het een en ander mooi weg te werken.

Adres
Kozijn Ede
Darwinstraat 7F
6718 XR Ede
Nederland

Tel: 0318-481014