Verberg menu  
Verberg menu  

Kunt u niet direct vinden wat u zoekt, of heeft u vragen, dan kunt u onze klantenservice bereiken tijdens kantooruren op telefoonnummer:
0318-481014

Kozijnen

Kunststof kozijnen of Aluminium kozijnen

De keuze is snel gemaakt wanneer uw de kosten van de houten kozijnen op een rij zet. De standaard hardhouten kozijnen worden nog steeds overwegend in de bouwwereld gebruikt en de aanschafkosten zijn een stuk lager. Men weet ook dat naar mate de  houten kozijnen ouder worden een onderhoudstraject dient te worden ingezet. Het onderhoud van houten kozijnen kost, wanneer men alle kosten op een rijtje zet, een meervoud van het prijsverschil bij aanschaf. 

Het argument dat kunststof en aluminium kozijnen een goedkope uitstraling zou hebben is allang niet meer van deze tijd.

Het is een keuze die u maakt. Een persoonlijke keuze en deze hangt af wat de wensen en mogelijkheden zijn ook van uw woning. Bij de ene woning past het mooie ranke profiel van aluminium en bij een andere woning de keuze van een robuuste houtnerflook van kunststof.

 

De profielen van deze tijd lijken zoveel op de standaard houten kozijnen dat men vaak met, als het ware, de neus tegen het kozijn moet gaan staan om p…
Lees meer...

Aluminium kozijnen zijn allang niet meer zo groot en "lomp" als vroeger. Aluminium heeft tegenwoordig een mooie stijlvolle uitstraling.

Lees meer...
Adres
Kozijn Ede
Darwinstraat 7F
6718 XR Ede
Nederland

Tel: 0318-481014