Verberg menu  
Verberg menu  

Kunt u niet direct vinden wat u zoekt, of heeft u vragen, dan kunt u onze klantenservice bereiken tijdens kantooruren op telefoonnummer:
0318-481014

Gevelbekleding

Keralit is een duurzaam en milieuvriendelijk gevelproduct dat zo op het oog hetzelfde lijkt als hout.

Toch zit er achter dat natuurlijke uiterlijk een wereld van verschil. De Keralit gevel- en dakrandpanelen zijn gemaakt van gerecycled kunststof en hebben een UV-bestendige toplaag. Er is dus geen houtkap voor nodig en de exploitatie van andere grondstoffen blijft beperkt tot het minimum.

Bovendien blijft Keralit jarenlang sterk en fraai met maar het geringste onderhoud. Nooit meer verven dus. En dan praten we nog niet over het werk en de kosten die u zich bespaart.

Keralit is een compleet systeem. Het bestaat uit onzichtbare montage en heeft mooie afwerkprofielen, waardoor uw project direct mooi en compleet is afgewerkt. 

Kenmerken:

  • onderhoudsarm
  • eenvoudige en onzichtbare montage
  • nooit meer schilderen
  • kleurvast en weersbestendig
  • milieuvriendelijk
  • lange levensduur 

 

Keralit wordt veel bij renovatie gebruikt en bij nieuwbouw. Het heeft als voordeel dat het niet kan worden aangetast door schimmels, bacterië…
Lees meer...
Keralit wordt geleverd in lengtes van 6 meter lang en een hoogte van 14,2 cm. Keralit is leverbaar in veel RAL-kleuren en heeft naar wens een zichtbar…
Lees meer...
Adres
Kozijn Ede
Darwinstraat 7F
6718 XR Ede
Nederland

Tel: 0318-481014