Verberg menu  
Verberg menu  

Kunt u niet direct vinden wat u zoekt, of heeft u vragen, dan kunt u onze klantenservice bereiken tijdens kantooruren op telefoonnummer:
0318-481014

Rolluiken

Rolluiken verhogen het wooncomfort, de privacy en veiligheid. Ze weren de zon, het licht, de warmte en de kou, het geluid, de inkijk en de inbrekers. Bovendien kunnen ze worden aangebracht bij renovatie, bestaande bouw en nieuwbouw. Rolluiken zijn de beste vorm van warmte- en lichtwering. 
De stevige lamellen van de rolluiken vormen een krachtig pantser. Dit werkt tevens inbraakvertragend en geeft u een veilig gevoel.

Bedieningsmogelijkheden

Er zijn veel mogelijkheden voor de bediening. Bijvoorbeeld een schakelaar op de muur, handbediend met een bandopwinder, met een afstandsbediening en zelfs met uw smartphone of Ipad. Tegenwoordig wordt er veel gebruik gemaakt van afstandbediening en de opkomst van het gebruik van de smartphone door middel van een app.

Wij kunnen u ook informeren over weerstandsherkenning. Dit is een type motor die voorkomt dat uw motor blijft draaien als er bijvoorbeeld een raam openstaat.

Kleuren

Voor de kast en de lamellen kunt u kiezen uit diverse standaard RAL-kleuren. Overige RAL-kleuren zijn tegen eventuele meerprijs altijd leverbaar.

Adres
Kozijn Ede
Darwinstraat 7F
6718 XR Ede
Nederland

Tel: 0318-481014