Verberg menu  
Verberg menu  

Kunt u niet direct vinden wat u zoekt, of heeft u vragen, dan kunt u onze klantenservice bereiken tijdens kantooruren op telefoonnummer:
0318-481014

Zonwering

Bij Kozijn-Ede bent u op het goede adres voor de beste zonwering.

Of het nu gaat om een knikarmzonnescherm, rolluiken of screens, Kozijn-Ede kan dit allemaal verzorgen. Spelen met licht is iets bijzonders en daarbij geeft het uw woning een sfeervolle uitstraling naast de functionaleit van het product. 

En wij leveren uitsluitend de hoogste kwaliteit met een garantie van 7 jaar.

Wij werken samen met SunCircle, een van de beste fabrikanten van Nederland.

Voor de elektrische bediening van alle zonwering nemen wij net als u alleen genoegen met het beste wat er op de markt te verkrijgen is: Somfy.

 

Rolluiken verhogen het wooncomfort, de privacy en veiligheid. Ze weren de zon, het licht, de warmte en de kou, het geluid, de inkijk en de inbrekers. …
Lees meer...

Terrasschermen, ook wel zonneschermen of knikarmschermen genoemd zijn speciaal ontwikkeld voor situaties waar een vrije doorloop noodzakelijk is. Door toepassing van speciale knikarmen kunnen ze nagenoeg horizontaal afgesteld worden.

Lees meer...

Screens bieden uitstekende zonwering, terwijl het zicht naar buiten behouden blijft. Overdag kunnen ze tevens gebruikt worden als inkijkwering.

Lees meer...

Zonwering voor uw serre. Een mooie en perfecte oplossing.

Lees meer...

Met een terrasoverkapping "verlengt u binnen met een stukje buiten".

Lees meer...
Adres
Kozijn Ede
Darwinstraat 7F
6718 XR Ede
Nederland

Tel: 0318-481014