Verberg menu  
Verberg menu  

Kunt u niet direct vinden wat u zoekt, of heeft u vragen, dan kunt u onze klantenservice bereiken tijdens kantooruren op telefoonnummer:
0318-481014

Uitbreidingsmogelijkheden

Uitbreidingsmogelijkheden

Een terrasoverkapping is op vele manieren uit te breiden. De opties variëren van decoratieve elementen tot accessoires of zelfs complete producten die beschermen tegen zon, wind of regen. 

 

Glaswand

De glaswand maakt van uw terrasoverkapping de ultieme flexibele buitenruimte. De glaswand is vervaardigd uit hoogwaardige aluminium profielen die voorzien zijn van 10 mm gehard veiligheidsglas dat rondom is gepolijst. Door het ontbreken van omlijsting blijft het zicht perfect vanuit iedere hoek. Voor extra comfort is de glaswand uit te breiden met een tochtstip en/of handgrepen. 

SolidScreen

screen

Het is mogelijk uw terrasoverkapping uit te rusten met een SolidScreen. Deze verticale zonwering weert ook laagstaande zon en dient eveneens als een windscherm. De SolidScreen is zowel aan de zijkant als de voorkant van de terrasoverkapping te plaatsen.

Dakafwerking

polycarbonaatplaten

U heeft de keuze uit verschillende dakafwerkingsmogelijkheden. Het is zowel mogelijk uw terrasoverkapping uit te rusten met helder of opaal polycarbonaat platen. De platen bestaan uit 5 kanalen en zijn 16mm dik.
Een glazen dak is alleen mogelijk bij de Piazza.

Verlichting

verlichting

Een andere optie is verlichting. De terrasoverkappingen kunnen wordt uitgerust met duurzame led verlichting. Deze worden in de liggers gemonteerd om zo onder de gehele overkapping sfeervol licht te creëren.

Voorlijsten

Voor de esthetiek van uw terrasoverkapping speelt de voorlijst een belangrijke rol. Een standaard ronde goot combineert met vrijwel alle bouwstijlen door het neutrale uiterlijk. Een Victoriaanse goot combineert goed met klassieke bouwstijlen. De keuze kunt u zelf bepalen.

Spie en schorenschoor

In sommige situaties loont het ook om de zijkant van uw terrasoverkapping te voorzien van afscherming. Een op maat gemaakte spie met polycarbonaat of glas biedt hierin de oplossing. Dit schuine aluminium profiel is te vormen naar de gekozen dakhelling en schermt het bovenste gedeelte af. U kunt er ook voor kiezen om estetische schoren toe te passen. 

 

zijkantschoor

Adres
Kozijn Ede
Darwinstraat 7F
6718 XR Ede
Nederland

Tel: 0318-481014