Verberg menu  
Verberg menu  

Kunt u niet direct vinden wat u zoekt, of heeft u vragen, dan kunt u onze klantenservice bereiken tijdens kantooruren op telefoonnummer:
0318-481014

Terrasschermen

Terrasschermen, ook wel zonneschermen of knikarmschermen genoemd zijn speciaal ontwikkeld voor situaties waar een vrije doorloop noodzakelijk is. Door toepassing van speciale knikarmen kunnen ze nagenoeg horizontaal afgesteld worden. Uw wooncomfort neemt toe met maar liefst 3 meter en soms zelfs tot 3,5 meter (dit is een extreem grote uitval, hetgeen zeker niet voor iedereen is weggelegd ook qua montage optie). 

Een terrasscherm biedt u gedurende de dag een comfortabele plek om buiten te leven. Tegelijk kunt u ook extra sfeer scheppen op een zomeravond met de optie om verlichting in te bouwen in het zonnescherm. 

Er zijn behoorlijk wat keuzes aan afmeting, uitval, kleuren en montage-opties. De zonweringsdoeken zijn gemaakt van ijzersterk geweven stof. Dit zorgt voor optimale bescherming tegen fel zonlicht. De doekcollectie is kleurvast en duurzaam. U kunt kiezen uit talloze kleuren of dessins. 

U kunt de terrasschermen bedienen met de meegeleverde afstandsbediening of met uw smartphone. Ook heeft u de mogelijkheid met een zon- en windautomaat, zodat het scherm uitgaat wanneer de zon schijnt en bij teveel wind gaat deze vanzelf weer in.

Terrasscherm bedrukt 

Voor een klant hebben wij een terrasscherm zelfs laten bedrukken met logo en/of reclame. Ook dit behoort tot de mogelijkheden.

Adres
Kozijn Ede
Darwinstraat 7F
6718 XR Ede
Nederland

Tel: 0318-481014