Verberg menu  
Verberg menu  

Kunt u niet direct vinden wat u zoekt, of heeft u vragen, dan kunt u onze klantenservice bereiken tijdens kantooruren op telefoonnummer:
0318-481014

Terrasoverkapping

Met een terrasoverkapping "verlengt u binnen met een stukje buiten". Dit product brengt vele voordelen met zich mee. U kunt uw ramen en deuren langer open houden, ook bij eventuele neerslag. U kunt uw terras inrichten alsof het uw woonkamer is.

De terrasoverkapping is geheel naar uw wensen uit te voeren. Het is bijvoorbeeld mogelijk een glaswand te plaatsen, eventuele verlichting en uiteraard ook is de mogelijkheid om de overkapping te voorzien van bijbehorende zonweringsystemen. 

Type overkapping

  • Stanza:

    Dit is een gunstige budgetvriendelijke terrasoverkapping die naar eigen smaak is in te vullen. De Stanza is uitgevoerd met helder of opaal polycarbonaat platen. De Stanza is te combineren met verandazonering, verticale zonwering of een op maat gemaakte glaswand voor optimaal comfort. 
  • Piazza:

    De Piazza is een hoogwaardige terrasoverkapping en vervaardigd uit sterkte aluminium profielen voor een kwalitatief resultaat. U heeft net als bij de Stanza, de keuze om een Piazza uit te rusten met helder of opaal polycarbonaat platen. Naast deze keuzes biedt de Piazza u de keuze om een glazen dak te plaatsen. Evenals de Stanza is de Piazza ook te combineren met verandazonwering, verticale zonwering of een op maat gemaakte glaswand voor het optimale comfort.

 

Een terrasoverkapping is op vele manieren uit te breiden. De opties variëren van decoratieve elementen tot accessoires of zelfs complete producten die beschermen tegen zon, wind of regen. 

Lees meer...
Adres
Kozijn Ede
Darwinstraat 7F
6718 XR Ede
Nederland

Tel: 0318-481014